Lighting is a critical component—it defines a space, establishes a mood, enhances materials and creates visual hierarchy. Depending on the environment, lighting is among the most impactful ways to boost a building’s energy efficiency, occupant well-being and productivity.


New Ark Lighting Oy specializes in import sales of architectural lighting products. Partnering with leading brands, Esse-Ci, PAN Int, and Studio Italia Design, IP44, Top Light +more. Following the latest advances in lighting today- a primary selection of lighting products include applications for corporate office facilities, retail spaces, hospitality, health care facilities, exteriors, and private home projects.

Tuotteet

Esse-Ci The Bright Side of Your MOOD 2019

Esse-ci on vuonna 1984 perustettu italialainen valaisinvalmistaja.

Esse-cin valaisimet ovat saavuttaneet asemansa menestyksekkään muotoilun ja teknisten yksityiskohtiensa ansiosta. Kansainvälisesti tunnetujen valaisinsuunnittelijoiden ja muotoilijoiden avulla Esse-ci on saavuttanut merkittävän aseman arkkitehtuurivalaistuksen markkinoilla. Laaja ja kustannustehokas valaisinvalikoima on laajentanut Esse-ci:n kansainvälisille valaisinmarkkinolle - kaikkialle maailmassa. Tänä päivänä Esse-cin pääpaino on tuoda valaistusmarkkinoille teknisesti laadukasta ja innovatiivista LED-teknologiaa.

Esse-cin tehdas sijaitsee Padovan alueella Italiassa. Korkeatasoisten tuotteiden tuotanto tapahtuu 4000 m² tuotantotiloissa asiantuntevan teknisen asiantuntijatiimin avulla. Tuotekehittelyprosessin vahvuudet ovat nopeasti toteutettavat prototyypit ja joustava suhtautuminen teknisiin muutostarpeisiin projektikohtaisesti, asiakkaan tarpeen mukaisesti.

The Lighting Makers 2019

Studio Italia Design on modernien design-valaisimien valmistaja 1950-luvulta saakka. Yritys sijaitsee Marconissa, Italiassa. Tuotteet on muotoiltu ja valmistettu korkeatasoisella designstandardilla ja.Tuotannon raaka-aineina käytetään mielenkiintoisella tavalla parhaita raaka-aineita, kuten Muranon käsinpuhallettuja lasisia valaisinosia, yhdistettynä ruostumattomaan teräkseen, messinkiin ja alumiiniin.

Tuoteperhe koostuu erikoisvalmisteisista valaisimista, joissa kiteytyy muotoilun kauneus, laatu, toiminallisuus. Näiden ansioidensa vuoksi Studio Italian tuotteet ovat löytäneet paikkansa monen arkkitehdin, suunnittelijan ja desingerin projekteihin ja valaisimien myynti on laajentunut yi 90 maahan.

TEC / DEC selections

Yrityksemme pystyy täyttämään kaikki valotekniikka tarpeista tuotteiden korkea esteettinen standardit ja esityksiä. Visiomme on olla luotettava italialainen kumppani kehittämiseen ja toteuttamiseen oman valaistus hankkeita. PAN / Sibilla tuotevalikoima sisältää erilaisia korkean suorituskyvyn valaistus järjestelmiä, jotka pystyvät täyttämään vaativimmankin vaatimukset teknisen valaistuksen suunnittelu.
Ratkaisuja kaikille. PAN / Sibilla tarjoaa hyvin laajan valikoiman yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Vastaamme kaikkiin yleisimmät vaatimukset valaistus markkinoilla sisä- ja ulkokäyttöön.Palvelut että pystymme tarjoamaan asiakkaille: suuri varasto, erittäin hyvää vastinetta rahalle ja asiakaspalveluun, joka on tuonut meille huomattavaa menestystä ja antavat meille mahdollisuuden katsoa positiivisesti tulevaisuuteen.

When you fight darkness - Do it in style and with a personal touch

Kun taistelet pimeyttä vastaan, tee personaalisella se tyylillä´, on Kroatilaisen Grupa Product ryhmän motto. Huolella suunnitelluissa tuoteperheissä on yhdistynyt leikkimielisyys ja selkeä design. Grupa designin kolmen nuoren Kroatilaisen  suunnittelijan tuoteperheet ili_ili, Arigato ja Model, tuovat uutta ilmettä  sisustusvalaisimien kirjoon.

FineLine Mirrors +more

Saksalaisen Top Light:in tuoteperheet sisältävät laajan valikoiman sisä-ja ulkovalaisimia, useimmat valaisimet soveltuvat kylpyhuonekäyttöön, kuten korkeatasoiset valaistut peilit, joita on saatavissa määrämittaan valmistettuina.Peilin laatu on vertaansa vailla ja sitä valmistetaan Top Lightissa, joka sijaitsee Saksassa Spengeessa. 

IP44.de on Erikoisunut Ulkovalaistukseen.

Nimeni on peräisin vakiintuneelta teollisuusstandardilta. Pohjimmiltaan "IP44" sanoo, että valaisin on kestävä ja sopii ulkokäyttöön. Epäilemättä tämä koskee valaisimiamme. Mutta heti alusta alkaen olemme ylittäneet kaikki vaatimukset. Pinnoilla, jotka ovat sekä esteettisiä että kestäviä. Hävittämättömien materiaalien, kuten lasin, ruostumattoman teräksen tai alumiinin painevalussa. Huippulaatuisilla elektronisilla komponenteilla, kuten sisäisellä innovaatiomme IvyLightilla, joka on poikkeuksellisen tehokas, kestävä LED-tekniikka. Kysyttäessä tänään, mikä tekee IP44.de: stä erotettavissa muista, varmasti kunnioitettavista ulkovalaisimien mallistoista, vastaus viittaa yleensä poikkeuksellisen esteettisen ulkonäön ja täydellisen toiminnallisuuden yhdistelmään.

News

Yhteystiedot

New Ark Lighting Oy

Since 2013
Lemuntie 3-5 1krs. 
00510 Helsinki, Finland 

Tietoa meistä